Welkom

Als voorzitter van de Seniorenvereniging Amstenrade heet ik u van harte welkom op onze website.
Hier vindt u alle benodigde informatie over onze afdeling en meer!

De afdeling bestaat sinds 1972 en telt momenteel 220 leden. Wij zijn een organisatie van en voor 55 plussers aangesloten bij de provinciale KBO Limburg.

De provinciale KBO's behartigen de belangen van senioren op provinciaal niveau en ondersteunen de afdelingen, daar waar nodig, op lokaal niveau. De leden maken deel uit van deze afdelingen.

De landelijke belangenbehartiging gebeurt door de Unie KBO.

De Afdeling Amstenrade is actief in onze gemeente samen met andere afdelingen uit de kernen in het Samenwerkingsverband Ouderen Schinnen (SOS) en heeft als belangrijkste speerpunt de belangenbehartiging voor haar leden.
Henriette Thuis
Onze afdeling streeft naar de zelfredzaamheid, welzijn en zelfstandigheid van onze leden.
Dit blijkt ook uit het aanbod van onze activiteiten. Denken wij hierbij aan onze jaarlijkse Belastingservice en de Vrijwillige Ouderen Adviseurs (VOA's).

Ter bevordering van de sociale contacten, hebben wij een scala aan activiteiten, welke u op deze site kunt bezoeken.

Graag tot ziens bij een van onze afdelingsactiviteiten!

Henriette Thuis