Jaarprogramma 2018

Wat Wanneer Waar Opm (*)
Nieuwjaarsbijeenkomst Woensdag 3 januari om 14:30 uur Koeteleboet Gezellig samenzijn om elkaar aan het begin van het nieuwe jaar te ontmoeten en te toosten. Ook niet-leden zijn van harte welkom!
Gezellige middag Donderdag 25 januari om 15 uur Oud Dorp Gezellige middag met medewerking van Troubadour Jean Keulen.
Carnavalsmiddag Donderdag 8 februari. Tijdstip en verdere informatie volgen Doenrade in Gasterie Dobbelsteyn Carnaval vieren met leeftijdsgenoten.
Kwajongconcours Woensdag 21 februari 14:00 uur Koeteleboet Kwajongconcours voor de liefhebbers.
Wijnproeverij Woensdag 7 maart 14:00 uur Koeteleboet Presentatie en wijnproeverij door het "Wijnstation uit Schinnen".
Jaarvergadering Dinsdag 13 maart om 15:30 uur Oud Dorp Jaarvergadering met souper.
Bezinning op Pasen Dinsdag 27 maart om 16 uur
Oud Dorp Bezinning op Pasen met de voorgangers diaken van Hees en pastoor Jacobs. Aansluitend eenvoudig souper.
Gezamenlijke activiteit van de SOS afdelingen     Info volgt nog.
Samen eten Woensdag 11 april 12:15 uur V/d Valk Heerlen Samen eten bij Van der Valk Heerlen.
Ouderen en financiŽn Woensdag 25 april 14:00 uur Oud Dorp Informatie middag.
Foto- en filmpresentatie Woensdag 16 mei Koeteleboet Foto- en filmpresentatie door No Adriolo.
Rondrit buitenring Donderdag 24 mei Buitenring Samenkomst Koeteleboet 9:30 uur
Bezoek tuinen Dinsdag 5 juni Met eigen vervoer Bezoek Botanische tuinen in Terwinselen - Kerkrade
Dagtrip Keulen Woensdag 27 juni Trein Dagtrip naar Keulen met de trein. informatie volgt nog.
BarbecueŽn Woensdag 11 juli Muldermolen Samen barbecueŽn bij de Muldermolen in Schinnen.
Rozenfestival Lottum Maandag 13 augustus Lottum Bezoek aan het Rozenvestival in Lottum. Vertrek Koeteleboet 9:30 uur
Excursie Dinsdag 21 augustus Maastricht Excursie naar de JezuÔtengrot in Maastricht. Vertrek 13:30 uur.
Meerdaagse reis 1e en 2e week van september   Meerdaagse reis georganiseerd door de SOS.
Feestprogramma Zaterdag 22 september Oud Dorp Feestprogramma b.g.v. het 45 jarig bestaan van de vereniging.
Halve dag v/d ouderen Woensdag 4 oktober Oud Dorp Halve dag van de Ouderen in Amstenrade, info daginvulling volgt nog.
Gezellige middag Woensdag 17 oktober 14:00 uur  Koeteleboet Gezellige middag met souper met muzikale medewerking van Raymundo Valverde
Themabijeenkomst Dinsdag 13  november ? Themabijeenkomst georganiseerd door de regio Westelijke Mijnstreek.
Inloopavond Maandag 19 november Koeteleboet Gezellig samenzijn met fotobeelden van de activiteiten 2018 en de presentatie van het jaarprogramma voor 2019. Hiervoor worden ook niet-leden uitgenodigd.
Activiteit SOS ? november Koeteleboet Gezamenlijke activiteit van de SOS afdelingen. Info volgt nog.
Quiz Dinsdag 27 november 14:00 uur Oud Dorp Quiz: De slimste mens van Amsterade. Wordt jaarlijks in het programma opgenomen met wisselbeker.
Sinterklaas Woensdag 5 december 13:30 uur Koeteleboet Sinterklaaslunch in de Koeteleboet.
Kerstmis Dinsdag 18 december 16:00 uur Oud Dorp Voorbereiding op het feest van Kerstmis in samenwerking met "de Zonnebloem".