Ledentreffen 2017.

Een keer per jaar hadden we een jaar- en een ledenvergadering. Met ingang van dit jaar hebben we de ledenvergadering vervangen door een gezellige ledenontmoeting. Op zo’n middag praat het bestuur de leden bij over de lopende zaken en peilt de ideeën voor het komende jaar. Na de korte mededelingen was de beurt aan de “Belvauer Jonge” om de ruim aanwezigen leden een kleine twee uur gezellig bezig te houden, met sfeervolle dans- en luistermuziek. Dit duo wordt vaak gevraagd door senioren. De middag werd besloten met een goed verzorgd etentje, we hoefden vandaag dus niet te koken. Om goed zeven uur werd de middag afgesloten om het Gertrudiskoor de rust te geven die het nodig heeft om te repeteren.

ledentreffen2017
arresthuis