Voorbereiding op Kerstmis 2017

Op 19 december hadden we een kerstviering in samenwerking met de Zonnebloem, De organisatie was dit jaar in handen van de KBO/Seniorenvereniging. Het bezinningsgedeelte werd door Diaken van Hees voorbereid en ingedeeld in gebed en zang passend bij de voorbereiding op het Kerstfeest. Samen met pastoor Jacobs is hij voorgegaan in deze viering ondersteund door 2 lectoren, de dames Henriette Thuis en Mary van de Berg. Het souper daarna was weer als vanouds smaakvol gemaakt door Mandy en Patrick van het Gemeenschapshuis “Oud Dorp”. Aansluitend hebben we geluisterd naar de Poolse folkloristische dans en zangvereniging “Podlasie” uit Brunssum. De invulling van de middag heeft ons allen in kerstsfeer gebracht. Deze activiteit mag elk jaar op grote belangstelling rekenen, op een totaal van 85 personen. Met deze mooie viering sluiten wij jaarlijks het jaarprogramma af.

kerstviering2017
kerstviering2017 arresthuis