Kerstviering 2016

Op 13 december was er een kerstviering in samenwerking met de Zonnebloem, De organisatie was dit jaar in handen van de Zonnebloem. Het bezinningsgedeelte werd door Diaken van Hees voorbereid en ingedeeld in gebed en zang passend bij de voorbereiding op het Kerstfeest. Samen met pastoor Jacobs is hij voorgegaan in deze viering ondersteund door 2 lectoren. Aansluitend hebben we geluisterd naar zangkoor Rivival uit Geleen. Het souper daarna was weer als vanouds smaakvol gemaakt door Mandy en Patrick. De invulling van de middag heeft ons allen in kerstsfeer gebracht. Deze activiteit mag elk jaar op grote belangstelling rekenen, op een totaal van 105 personen, waren 90 leden van de seniorenvereniging aanwezig. Met deze mooie viering sluiten wij jaarlijks het jaarprogramma af.