Gezellige middag met de LBD-band

De gezellige middag op 23 juni 2015 in Oud Dorp, die door 52 leden werd bezocht, was zeer geslaagd. De LBD – band bestaande uit vijf personen heeft eenieder verrast. Zij speelden een goed stukje muziek en wisten de aandacht van de aanwezigen goed vast te houden. Mensen hebben gedanst maar ook degenen die niet meer in staat zijn op de muziek te bewegen hebben zich fantastisch geamuseerd. Daarnaast hebben een paar bandleden zaal op een ludieke manier beziggehouden. De tijd vloog voorbij en zo werd het al snel tijd voor het overheerlijke en goed verzorgd Chinees Buffet. Het was al met al een middag waaraan de deelnemers goede herinnering hebben. Bekijk de foto’s en u zult het met die conclusie eens zijn.

gezellige middag lbdband

gezellige middag lbdband gezellige middag lbdband
gezellige middag lbdband